Kodin sisustus

Ripustuskiskot

Ripustuskiskojen ansiosta seinään ei tarvitse porata reikää. Teokset ripustetaan siimojen varaan, jotka ovat kiinni katonrajassa sijaitsevassa kiskossa.

Seinään asennetuista kiskoista taulut roikkuvat huomaamattomilla siimoilla ja teoksia sekä niiden paikkoja on helppo muutella. Seinään ei tarvitse tehdä reikiä. 

Kiskoja on saatavilla kahden metrin tankoina. Kisko asennetaan katonrajaan nastoilla, jotka ruuvataan seinään noin 30 senttimetrin välein. Kisko napsautetaan nastoihin kiinni. Siimat kiinnitetään kiskon uraan ja niitä voi liu’uttaa vaakasuunnassa. Koukut kiinnitetään siimoihin ja niitä voi liikutella pystysuunnassa. Useamman koukun voi asentaa yhteen siimaan. 

Ripustus

Jokaisella on oma makunsa ja tapansa ripustaa tauluja. Yleisin virhe tauluja ripustettaessa on se, että ne sijoittaa liian korkealle. On olemassa muutama perussääntö, jotka on hyvä tietää.

Julisteet

Meiltä voit ostaa myös uniikkeja julisteita, joista osa on yksinoikeudella painettuja alan laadukkaimpiin papereihin. Laadukas paperi takaa kuvan väriloiston vuosiksi eteenpäin. Koot vaihtelevat A4 – 60 x 90 cm välillä.

Tulostamme myös asiakkaiden omia kuvia julisteiksi.

Inspiraation lähteelle maalauksin ja kehyksin

Inspiraation lähteelle maalauksin ja kehyksin Kauniista seinistä, upeista kehyksistä, ihanista maalauksista – näistä syntyy inspiraatio kotisi uuden ilmeen luontiin. Vietämme suuren osan elämäämme kodissamme, joten tahdomme sen olevan mahdollisimman viihtyisä ja omannäköisemme. Tällä sivulla haluamme lisätä kiinnostusta kodin viihtyisyyttä kohtaan ja esittää uusia ideoita.
Vieritä ylös